Back To Top Button

ПАПКА СО ШТИПКА / КЛИПБОРД

58 ден

ПАПКА СО ШТИПКА / КЛИПБОРД

 

Подлога за документи со метална штипка. Достапна е во повеќе бои.

А4 формат

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

Шифра: 90000042