Back To Top Button

МАУС МР201 – MEDIA RANGE

МАУС МР201 – MEDIA RANGE

 

МАУС МР201 – MEDIA RANGE – маус со 3 копчиња. Брзо и лесно се конектира со секој компјутер и е спремен за употреба веднаш. Има УСБ кабел и е компатабилен со секој оперативен систем. Идеален за канцелариска и домашна употреба.