Back To Top Button

CD – RW (Rewritable) – MEDIA RANGE

CD – RW (Rewritable) – MEDIA RANGE

 

CD – RW (Rewritable) -MEDIA RANGE – ЦД-иња за чување на вашите податоци. Компатабилни со сите ЦД читачи што овозможува пристап до вашите податоци, слики, музика во секое време и на секое место.

Rewritable х 1000 пати

Пакување: 1/10

Капацитет: 700 mb | 80 min 12 x speed