Back To Top Button

СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE

СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ + МИКРОФИБЕР КРПА – MEDIA RANGE 250ml

 

СПРЕЈ ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE – ја отстранува нечистотијата, прашината и различните отпечатоци од вашите електронски уреди. Наменет за чистење на различни електорнски уреди како смартфони, компјутери, принтери, копири, факс машини и други слични уреди. Доаѓа заедно со микрофибер крпа.