Back To Top Button

СПИРАЛИ ЗА КОРИЧЕЊЕ

СПИРАЛИ ЗА КОРИЧЕЊЕ

Пластични спирали за коричење достапни во повеќе димензии и бои.

– 6 mm
– 8 mm
– 12 mm
– 14 mm
– 22 mm
– 25mm