Back To Top Button

МАСТИЛО ЗА НАЛИВ ПЕРО – ПЕЛИКАН 4001

МАСТИЛО ЗА НАЛИВ ПЕРО 30ml – ПЕЛИКАН 4001

 

МАСТИЛО ЗА НАЛИВ ПЕРО 30 ml – ПЕЛИКАН 4001 – висококвалитетно мастило кое остава силна трага при пишување и брзо се суши на хартијата за да не дојде до размачкување. Серијата 4001 е достапна во различни бои.