Back To Top Button

БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ ААА – MEDIA RANGE

550 ден

БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ ААА – MEDIA RANGE – долготрајни полниви батерии од германскиот производител Media Range. Можат да се полнат преку 1000 пати и идеални се за уреди како далечински управувачи, батериски ламби, играчки, апарати, камери и слично.

  • 4 батерии во пакување
  • Полнења: 1000 пати
  • Големина: ААА
  • Волтажа: 1,2 V
  • Капацитет: 800 mAh
  • Долготрајна

Видете ги и останатите батерии од Media Range

Шифра: 79000038