Back To Top Button

СКАЛПЕЛ – 9 mm

12 ден

СКАЛПЕЛ – 9mm

 

СКАЛПЕЛ – 9mm – скалпел со пластична дршка и сечиво од нерѓосувачки челик. Има кочница како заштитник од повреди.

 

Шифра: 90000014