Back To Top Button
Попуст!

СЕТ ОД 10 ТЕТРАТКИ ПРЕМИУМ – LIPA MILL (А4)

930 ден

Сет од 10 тетратки Lipa Mill со премиум квалитет. Огромен избор меѓу различните смарт и премиум колекции и дизајни.

сетот се состои од 7 тетратки со линии и 3 со коцки
*ако во случај од некоја тетратка да нема коцки или линии ќе се заменат со коцки или линии од дизајн кој е најсличен до избраниот

Листови: 40л/80 стр – 75 gsm бела хартија / Корица:  250 gsm + ув лак и пластификација

→Видете ги сите колекции со клик тука

Шифра: сет 10 премиум 2