Back To Top Button

Новогодишно Пакетче за Деца во Торбичка

420 ден

Новогодишно Пакетче за Деца во торбичка составено од сликовници, боенки, бајки, друштвена игра и многу друго за огромна радост, забава и едукација на децата.

Состав на пакетчето:

Сликовница со активности: „Дедо Мраз кај Матеј и Луна“
Боенка „Winter Tales“ или „Funny Animals/Funny Monsters“
Боенки А4 1/1
Боенки B6 1/1 или решаванки со Дина и Додо
Книга „Шекспир за деца“ ии „Детски класици“
Детска игра мала
Боички мрсни 1/12
Новогодишна честитка
Новогодишен букмаркер
Балони
Висиномер
Азбучна или бројна лента
Торбичка печатена

→Погледнете ги сите новогодишни подароци од нашата програма тука←

Шифра: нп-5