Back To Top Button

РИБОНИ

РИБОНИ / RIBBONS

Графотекс во својата програма нуди широк асортиман на компатабилни рибони G&G, TTR Panasonic (факс машини), траки за калкулатори и останати машини по ОДЛИЧНИ ЦЕНИ.

Понудата вклучува рибони од брендовите: Epson, Olivetti, OKI, Fujitsu, Siemens-Nixdorf, Nakajima, IBM…

Ninestar Image Tech Ltd, со својот бренд G&G е еден од водечките производители во светот на потрошните материјали за принтање. Ninestar е една од најголемите фабрики во светот чие производство се протега на 450000 m2 со преку 6000 квалификувани работници која произведува, развива и дистрибуира многу широк асортиман на квалитетни компатабилни и фабрчки репарирани рибони.

Како потврда за квалитетот на сите производи тонерите ги поседуваат сите потребни светски стандарди и сертификати за квалитет: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, STMC, ISO 19752, ISO 19798, MSDS.

Производите ги задоволуваат и еколошките стандарди кои се пропишани во сите Европски закони: RoHS, REACH, CE.