Back To Top Button

БЕЛА МАГНЕТНА ТАБЛА – ДВОСТРАНА

БЕЛА МАГНЕТНА ТАБЛА – ДВОСТРАНА

 

БЕЛА МАГНЕТНА ТАБЛА – ДВОСТРАНА – магнетна табла со постоље за секојдневна употреба. Има алуинумски рабови, тркалца за 360° ротирање и кочници. Практична и погодна за секакви презентации, семинари и за во канцеларии и училници. Достапна е во повеќе димензи.