Back To Top Button

НАЛИВ ПЕРО + ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – PELIKAN JAZZ ELEGANCE

850 ден

НАЛИВ ПЕРО + ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – PELIKAN JAZZ ELEGANCE

 

НАЛИВ ПЕРО + ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – PELIKAN JAZZ ELEGANCE – висококвалитетни метални налив перо и хемиско пенкало спакувани во gift box. Идеално за запишување на вашите идеи и забелешки. Елегантниот и модерен изглед дозволуваат да ги користите во секоја прилика и ги прават одличен подарок за вистинските љубители на пенкала.

 

Шифра: 09000410