Back To Top Button

КЛИПБОРД СО ЛИНЕАР – ПВЦ

КЛИПБОРД СО ЛИНЕАР – ПВЦ

Димензии: 240 х 330 mm

Подлога за документи со линеар. Изработена од транспарентен ПВЦ материјал со цврста метална штипка за држење на документите.

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←