Back To Top Button

ПАПКА СО ДВА ЛАСТИЦИ – Aladdin – Disney

ПАПКА СО ДВА ЛАСТИЦИ – Aladdin – Disney

 

Папка со Два Ластици – Аладин, направена од ПП материјал кој листовите внатре ги заштитува од вода.

Материјал: ПП

Формат: А4

Пакување: 1/12