Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – AIHAO

14 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – AIHAO

 

Хемиско пенкало со клик наменето за канцелариска, училишна или домашна употреба. Достапно е во повеќе бои.

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/24

Шифра: 90000064