Back To Top Button

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР СО КОС ВРВ – PELIKAN

59 ден

ПЕРМАНЕНТЕН МАРКЕР СО КОС ВРВ – PELIKAN 710

Пеликан перманентен водоотпорен маркер со висок квалитет. Остава интензивен траг и боја. Одличен за канцелариска, школска и домашна употреба. Наменет за пишување на: хартија, дрво, стакло, текстил, метал, пластика…

Достапен во повеќе различни бои.

Шифра: 09000487 / 09000489 / 09000486