Back To Top Button

ДЕТСКИ НОЖИЧКИ – SAFETY TIPS S-COOL

55 ден

ДЕТСКИ НОЖИЦИ – SAFETY TIPS S-COOL

 

Детски ножици со нежни пастелни бои и сечиво од нерѓосувачки челик. Имаат заоблен врв на сечивото за дополнителна заштита на децата при користење. Совршени за училишна употреба.

 

Шифра: 074000447