Back To Top Button

Темперни Бои – S-Cool 1/12 12ml

250 ден

Темперни Бои – S-Cool 1/12 12ml

 

Темперни бои во туба со висок квалитет. Се одликуваат со силни, густи и интензивни бои кои овозможуваат лесно боење на површината. Пигментите се отпорни на светло, боите лесно се мешаат со што се добиваат интензивни и живи тонови. Модерното и забавно пакување го привлекува вниманието на секое дете.

Пакување: 12 различни бои во туба

 

Шифра: SC001 / 74000386