Back To Top Button

ПАПКА КАРТОНСКА СО 3 КЛАПНИ

КАРТОНСКА ПАПКА ВО БОЈА СО 3 КЛАПНИ

 

Картонска папка во боја за чување на документи. Достапна е во повеќе различни бои.

А4 формат

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←