Back To Top Button

ЧАША ЗА МОЛИВИ / ПЕНКАЛА – ЖИЦА

65 ден

ЧАША ЗА МОЛИВИ / ПЕНКАЛА – ЖИЦА

 

Чаша за моливи / пенкала изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Шифра: 90000081