Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА OFFISHOP – 100 ЛИСТА

780 ден

ХЕФТАЛИЦА OFFISHOP – 100 ЛИСТА

 

ХЕФТАЛИЦА OFFISHOP – 100 ЛИСТА – професионална метална хефталица со висок квалитет и издржливост. Има метално тело и е обложена со гума за удобно и лесно користење. Идеална за користење во вашата канцеларија. Капацитет – 100 листа.

Шифра: OF057