Back To Top Button

СЕЧИВА ЗА СКАЛПЕЛ

СЕЧИВО ЗА СКАЛПЕЛ

 

СЕЧИВО ЗА СКАЛПЕЛ – сет сечива за скалпел со врвен квалитет со сечиво од нерѓосувачки челик.

Димензии: 9мм / 18мм