Back To Top Button

OFFISHOP – ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ENJOY WRITING (oil based)

OFFISHOP – ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ENJOY WRITING (oil based)

 

OFFISHOP – ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ENJOY WRITING (oil based) наменето како за канцелариска, така и за училишна употреба. Има посебно мастило со ниска вискозност за полесно пишување и мек грип кој овозможува удобно држење.

Боја на мстило: сина

Мина: 0.7 mm

Кутија: 1/12