Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP TRION (oil based)

18 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP TRION (oil based)

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP TRION (oil based) наменето како за канцелариска, така и за училишна употреба. Има посебно мастило со ниска вискозност за полесно пишување, ергономски облик и мек грип кој овозможува удобно држење.

Боја на мстило: сина / црвена / црна

Мина: 1,00 mm

Кутија: 1/12