Back To Top Button

ФАЈНЛАЈНЕРИ – PELIKAN СЕТ 1/6

290 ден

ФАЈНЛАЈНЕРИ – PELIKAN СЕТ 1/6

 

СЕТ ОД 6 ФАЈНЛАЈНЕРИ со премиум квалитет и јаки бои. Погоден за екстра тенко пишување, цртање или боење. За канцелариска, секојдневна и школска употреба. Дебелина на траг: 0,4 mm

Бои во сетот: црна, црвена, плава, зелена, розева, виолетова

Производите на Пеликан се препорачани за користење од страна на наставниците во Германија.

Шифра: 09000524