Back To Top Button

НОЖИЦИ 19 cm

78 ден

НОЖИЦИ 19 cm

 

НОЖИЦИ 19 cm – сечиво направено од нерѓосувачки челик. Ергономска дршка за полесна употреба.

Шифра: 74000288