Back To Top Button

МЕМО СТИК КОЦКА – ЖОЛТ 76×76 mm – 400 ЛИСТА

МЕМО СТИК / МЕМО ЛИВЧИЊА ЖОЛТИ – 100 ЛИСТА 76Х76 мм

 

Мемо коцка со 400 самолепливи ливчиња. Одличен начин да им оставите пораки на вашите колеги. Оставајте пораки на огласната табла, користете ги додека учите, спремате испит пак правите некој план.