Back To Top Button

СКАЛПЕЛ СО МЕТАЛНА ОБЛОГА – 18mm

40 ден

СКАЛПЕЛ СО МЕТАЛНА ОБЛОГА – 18mm

 

СКАЛПЕЛ СО МЕТАЛНА ОБЛОГА – 18mm – скалпел со пластична дршка, сечиво од нерѓосувачки челик и метално појачување кај сечивото. Има кочница како заштитник од повреди.

 

Шифра: 90000059/м