Back To Top Button

МИНИ ЗА ТЕХНИЧКИ МОЛИВ HB 0.5

19 ден

МИНИ ЗА ТЕХНИЧКИ МОЛИВ HB 0.5

 

Мини за технички молив, тенкоминец со мека графитна мина со ниво на тврдина HB и дебелина од 0.5мм, идеални за прецизни и технички цртежи и писма.

Шифра: СЦ186