Back To Top Button

МИНА ЗА ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ПЕЛИКАН 337

165 ден

МИНА ЗА ХЕМИСКО ПЕНКАЛО (ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ) – ПЕЛИКАН 337.

Мина за хемиско пенкало со голем капацитет од германскиот производител Пеликан.

Достапни дебелини: F, M

Шифра: 09000310