Back To Top Button

ПАПКА СО ЛАСТИК – ПВЦ

ПАПКА СО ЛАСТИК – ПВЦ

 

Пластична Папка за чување документи со висок квалитет. Овозможува одлична заштита за вашите документи. Има 2 ластици за поголема сигурност. Достапна е во повеќе бои.

А4 Формат

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←