Back To Top Button

НОТЕС А5 И А6

НОТЕС A5 И А6

Формат: A5 / A6

Нотес со тврди корици и ластик со 96 листови.

-96 листови / 80 gr бела офсет хартија
– Корица: сива лепенка 1,5 mm + PU материјал
– Линијатура: коцки / линии