Back To Top Button

КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ – 24 x 29.5 x 33.5 cm

360 ден

КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ – 24 x 29.5 x 33.5 cm

 

Корпа за отпадоци изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи во просторот во вашата канцеларија.

Достапна во 2 бои – црна и сива.

Шифра: 90000058