Back To Top Button

ПВЦ ПАПКА – ГОЛЕМА 70.8 x 56 cm

ПВЦ ПАПКА – ГОЛЕМА 70.8 x 56 cm

 

Пластична папка со висок квалитет за чување на поголем број документи. Достапна во 2 бои.

Ширина: 5mm / Дебелина: 0.6mm

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←