Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА 24/6 – OFFISHOP SELECTION

430 ден

ХЕФТАЛИЦА 24/6 – OFFISHOP SELECTION

 

ХЕФТАЛИЦА 24/6 – OFFISHOP SELECTION – хефталица со висок квалитет и издржливост. Има модерен изглед и ергонмска форма. Идеална е за користење во канцеларија или дома. Капацитет – 25 листа.

Шифра: OF381