Back To Top Button

ПАПКА СО КОПЧЕ А4 – ПИСМО

11 ден

ПАПКА СО КОПЧЕ А4 – ПИСМО

Папка писмо во А4 формат направен до проѕирен цврст ПВЦ материјал (200мик) наменета за чување и заштита на документи. Копчето нуди сигурност за заштита на документите од несакано испаѓање.

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

Шифра: 90000029