Back To Top Button

ПАПКА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈА СО 20 ЏЕБОВИ

69 ден

ПАПКА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈА СО 20 ЏЕБОВИ

 

Папка за презентација за уредно складирање и делење на документите. Има 20 транспарентни џебови.

А4 Формат

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

Шифра: 9000165