Back To Top Button

ПАПКА СО 12 ПРЕГРАДИ – РАЗНИ БОИ

ПАПКА СО 12 ПРЕГРАДИ ПВЦ – РАЗНИ БОИ

 

Платична папка со рачка за чување на документи со висок квалитет и класичен дизајн. Има 12 прегради за чување на поголем број на документи во иста папка. Заштитува од влага и прашина. Достапна во повеќе бои.

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←