Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP CLASSIC

10 ден

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP CLASSIC

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP CLASSIC наменето за канцелариска, училишна и домашна употреба. Достапно е во повеќе бои.

Боја на мстило: сина / црвена / црна

Мина: 0,7 mm

Кутија: 1/50