Back To Top Button

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP ELEGANT (oil based)

27 ден

OFFISHOP ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – ELEGANT (oil based)

 

ХЕМИСКО ПЕНКАЛО – OFFISHOP ELEGANT (oil based) наменето како за канцелариска, така и за училишна употреба. Има посебно мастило со ниска вискозност за полесно пишување. Достапно во повеќе бои.

Боја на мстило: сина

Мина: 0.7 mm

Кутија: 1/36

Шифра: OF217 / 74000558