Back To Top Button

Калкулатор за Биро – Голем KADIO

Калкулатор за Биро – Голем KADIO

 

Калкулатор за Биро – Голем KADIO. Има голем број на функции и е идеален за канцелариска употреба.

– голем екран со 12 бројки

– LCD дисплеј

– автоматско исклучување

– голем број останати функции