Back To Top Button

СЕЛОТЕЈП 15мм х 33м

14 ден

СЕЛОТЕЈП 15мм х 33м

 

СЕЛОТЕЈП ТРАКА 15мм х 33м. Издржлива и квалитетна трака за лепење и пакување. Лепи на секоја површина.

Шифра: OF263 / 90000073