Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА OFFISHOP – 240 ЛИСТА

1,450 ден

ХЕФТАЛИЦА OFFISHOP – 240 ЛИСТА

 

ХЕФТАЛИЦА OFFISHOP – 240 ЛИСТА – професионална метална хефталица со висок квалитет и издржливост. Има метално тело и е обложена со гума за удобно и лесно користење. Идеална за користење во вашата канцеларија. Капацитет – 240 листа.

Шифра: OF035