Back To Top Button

СЕЛОТЕЈП 48мм х 50м – ТРАНСПАРЕНТЕН ЛУКС

65 ден

СЕЛОТЕЈП 48мм х 50м – ТРАНСПАРЕНТЕН ЛУКС

 

СЕЛОТЕЈП 48мм х 50м – ТРАНСПАРЕНТЕН ЛУКС – Екстра издржлива и квалитетна селотејп трака за лепење и пакување. Лепи на секоја површина.

Идеален за магацинска, канцелариска и домашна магацинска употреба.

Шифра: 90000164