Back To Top Button

ПАПКА СО МЕТАЛЕН ШЕТАЧКИ МЕХАНИЗАМ

20 ден

ПАПКА СО МЕТАЛЕН ШЕТАЧКИ МЕХАНИЗАМ

 

Папка со метален шетачки механизам за уредно складирање на вашите документи. Направена е од квалитетен ПВЦ материјал. Идеална за употреба во вашата канцеларија или за домашни документи. Достапна во повеќе бои.

А4 Формат

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

Шифра: 88000015