Back To Top Button

ПОЛИЦА ЗА ДОКУМЕНТИ – МРЕЖА 3/1

810 ден

ПОЛИЦА ЗА ДОКУМЕНТИ – МРЕЖА 3/1

Полица за документи изработена од квалитетна жица. Полици за складирање различни документи на 3 нивоа. Секое ниво има механизам за полесно извлекување на полиците. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Достапна во 2 бои – црна и сива.

Шифра: 90000049