Back To Top Button

МЕМО СТИК КОЦКА / МЕМО ЛИВЧИЊА ВО БОЈА – 500 ЛИСТА

МЕМО СТИК КОЦКА / МЕМО ЛИВЧИЊА ВО БОЈА – 500 ЛИСТА

 

Мемо коцка со 500 самолепливи ливчиња. Одличен начин да им оставите пораки на вашите колеги. Оставете пораки на огласната табла, користете ги додека учите, спремате испит или пак, правите некој план.

Коцката има 500 ливчиња во боја и е достапна во пастелни и неон бои.