Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА КЛЕШТА МЕТАЛНА

475 ден

ХЕФТАЛИЦА КЛЕШТА МЕТАЛНА

 

ХЕФТАЛИЦА КЛЕШТА МЕТАЛНА – хефталица со висок квалитет и издржливост. Има метално тело и е погодна за користење во канцеларија или дома. Капацитет – 45 листа.

Шифра: 90000065