Back To Top Button

ПОЛИЦА ЗА ДОКУМЕНТИ – ВЕРТИКАЛНА

ПОЛИЦА ЗА ДОКУМЕНТИ – ВЕРТИКАЛНА

Вертикална полица за документи изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Достапна во 2 бои – црна и сива.